Redhead Day!

red-head-day-pr8-ulvenhout-by-bar

De Roodharigendag is sinds 2012 internationaal bekend als Redhead Days. Een jaarlijks evenement dat wordt gehouden in Nederland. Doel van de organisatie is mensen met rood haar massaal bijeen te laten komen. Het evenement trekt bezoekers uit de hele wereld. Jaarlijks is er een thema met aandacht voor roodhaar en roodharigen op het gebied van ontspanning, kunst en cultuur. Tot 2018 werd het evenement in de stad Breda georganiseerd, daarna werd Tilburg de plaats van samenkomst. 

Onze het mom van, Girls just wanna have fun, maak je als roodharige nu samen met een vriendin kans op een Girls Afternoon in Ulvenhout.

Hoe ziet de Girls afternoon eruit?

PR8 biedt een kleuranalyse voor jou en je vriendin aan, Estique zal de kleurenanalyse doen, Coffee Time Lunchroom zal jullie van een heerlijke lunch voorzien, waarna jullie bij Mooi bij Moo make-up advies krijgen. Een heerlijke middag samen, wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

Heb jij of heeft je vriendin een mooie bos rode haren, post dan jullie namen onder het Facebook bericht op onze FB-pagina voor 12 september.

 

Visual: PR8 by-bar

%d bloggers liken dit: