Atelier Jongerius verrast en verwonderd

Ben je op zoek naar een plek waar je even kunt opladen? Je kunt laven aan schoonheid, de geuren en kleuren van bloemen, meubels en objecten met een verhaal? Wil je iemand verblijden met bloemen of een bijzonder cadeau? Laat je verrassen en verwonderen bij Atelier Jongerius in Ulvenhout. Atelier Jongerius is van donderdag tot en met zaterdag geopend.

***In het Atelier vind je een wisselende collectie meubels en oogstrelende unieke accessoires***

Atelier Jongerius is de droom van Paul Jongerius, meester in de bloemsierkunst en veelgevraagd stylist voor bruiloften, fotoshoots en evenementen. Paul transformeerde het oude kassencomplex aan de Strijbeekseweg 16A (Voorheen tuinplantenkwekerij van Dun) om tot een magische plek waar je ook kunt genieten van een goede kop koffie of thee met iets lekkers en een fijne lunch. De plek nodigt uit om te vertragen, je zintuigen open te zetten en te ervaren wat er dan gebeurt. En eigenlijk gaat die ervaring voorbij aan woorden, als je dat probeert te vangen, dan gaat er een stukje magie verloren.

In het Atelier vind je een wisselende collectie van meubels en oogstrelende accessoires, gouden spiegels, bustes, kabinetten, schilderijen, kristallen en glazen objecten. Paul vindt ze als hij reist en geraakt wordt door de unieke uitstraling en verleidelijke aantrekkingskracht.

Laat je inspireren door het Atelier, bezoek de wisselende tentoonstellingen waar natuur, schoonheid en kunst elkaar vinden en vind het cadeau waar je naar op zoek was. Voor een dierbare, je huis of jezelf.

Atelier Jongerius is gevestigd aan de Strijbeekseweg 16 A in Ulvenhout. Het is een plek waar je graag wilt terugkomen. Omdat precious moments zo fijn zijn om te vieren.

Atelier Jongerius
Strijbeekseweg 16 A
4851 SL Ulvenhout
076-2090990
www.atelierjongerius.nl
Geopend van donderdag t/m zaterdag 10 -18 uur

%d bloggers liken dit: