Valentijnsdag

valentijn-ulvenhout

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Verras je (stille) liefde met een prachtige bos bloemen, overheerlijke chocolade of een lief berichtje. Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren. In Ulvenhout vind je het juiste geschenk om jouw (stille) liefde te verrassen.

Geniet van jullie bubbel
Bij vintges wijnhandel vind je jullie favoriete bubbels of die heerlijke wijn voor bij het diner voor twee. Proost! Op de liefde!

Sweet Valentine
Bij Kaatje Jans vind je overheerlijke bonbons. Vanzelfsprekend ben je ook voor een hartige verrassing bij Kaatje Jans aan het juiste adres. Verras jouw Valentijn met een aangeklede borrelplank met haar of zijn favoriete hapjes.

Passionele Valentijn
Even tijd voor elkaar. Verras jouw Valentijn met mooie lingerie. Bij Imprèsse Lingerie en Badmode vind je exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie en prachtige mannen shorts.

Een handgemaakt sieraad met een verhaal
Wil je dat jouw Valentijn ieder moment van de dag aan jou denkt? Verras jouw Valentijn dan met een handgemaakte ketting of armband met edelstenen van A Beautiful Story bij PR8.

Valentijn OldSchool
Wil je jouw Valentijn een handgeschreven kaart of brief sturen? Bij PR8 en ’t Kloostertje vind je unieke kaartjes om jouw Valentijn te verrassen..

Rode roos, de bloem van de liefde
Verras jouw Valentijn met een prachtige boeket. Twijfel je nog over de bloem(en) die je wilt geven? Laat je inspireren bij Inrana of bij Rodolf bloemisten

Liefdesparade met Valentijn
Kom op 14 februari met je geliefde(n) naar lunchroom De Uitdaging voor een uitdagende lunch. Start met een glaasje bubbels, geniet van een paprikasoepje, deel samen met jouw lief een lunchplank en sluit af met cheesecake met bosbessen mmm… Op de website van Lunchroom de Uitdaging vind je hierover meer informatie.

Surprise!
Gewoon een lief kadootje? Dat ga je zeker vinden bij ’t Kloostertje;  sieraden, shawls ,  heerlijke geurkaarsen , diffusers , linnensprays , romantische rozengeur en bad & bodyproducten (ook voor mannen)

Bourgondische Valentijn
Geniet samen aan een tafeltje voor twee in een van de restaurants in Ulvenhout. Restaurant Eetcafe d’n Ot, Nagoya, Golden Rose, Intermezzo of Savor burgers & grill

Kom lopend, op de fiets of parkeer de auto gratis.

%d bloggers liken dit: