Win een matras met #ikkooplokaal challenge van Wingoo Slaapcomfort!

ik-koop-lokaal-challange-ulvenhout

Wingoo Slaapcomfort uit Ulvenhout stelt een extra prijs beschikbaar voor de “Ik koop lokaal challenge” in Ulvenhout. “Ik vind dit zo’n mooi initiatief dat ik graag een bijdrage lever voor deze actie”, aldus Jan Neggers van Wingoo Slaapcomfort.

Uit alle deelnemende posts worden twee Facebook posts geselecteerd waarvan er één een rijk gevulde goodiebag ontvangt en de ander vanaf die dag heerlijk zal slapen op een zeer hoogwaardige Venus matras van Wingoo Slaapcomfort t.w.v. €510,-!

Venus matras van Wingoo Slaapcomfort

De Venus matras van Wingoo slaapcomfort is een druk verlagend matras met vocht- en lucht regulerende eigenschappen. De kern is een 7-zone pocketverenmatras met een 4 cm dikke bovenlaag van noppenschuim met hoge elasticiteit. De tijk bestaat uit dubbel doek met een vulling van atmosferische klimaat watten. De matras is omkeerbaar, de bovenzijde tijk is eenvoudig afritsbaar en wasbaar op 60°.

Momenteel heeft Wingoo Slaapcomfort mooie electrische boxsprings, electrische lattenbodems en matrassen in elke afmeting in de aanbieding. Neem alvast een kijkje op de website en nog beter: kom naar de winkel en ervaar het ligcomfort van de matrassen van Wingoo Slaapcomfort zelf. Maak wel eerst i.v.m. het Corona virus een persoonlijke afspraak voor een tijdstip dat je schikt (bel Jan Neggers, 06 533 43 804).

#Ikkooplokaal Challenge

Shop bij 3 ondernemers in Ulvenhout en post dit op Facebook onder vermelding van de ondernemers en onze Facebook pagina Ontdek-ulvenhout met #ikkooplokaal #ulvenhout. Daag in jouw bericht nog 2 vrienden uit om de challenge ook aan te gaan. Je kunt nog tot 1 juni deelnemen aan de Facebook challenge van @ontdek-ulvenhout.

Samen zorgen wij ervoor dat de mooie boetieks, shops, restaurant en diensten behouden blijven. Samen sterk, jij shopt toch ook lokaal?

 

Gebruikt beeld: Freepik

%d bloggers liken dit: