‘t Jagthuijs to go

Restaurant 't Jagthuijs Ulvenhout tot go

Vanaf heden mag ‘t Jagthuijs helaas geen gasten meer in haar restaurant verwelkomen. Máár crisis maakt creatief!

Sinds het nieuws van zondag heeft het team van restaurant ‘t Jagthuijs niet stilgezeten. Naast dat de avonden thuis zich perfect lenen om een échte home chef te worden, blijft het ook erg lekker om jezelf af en toe te laten verwennen. De witte brigade van restaurant ‘t Jagthuijs heeft daarom de koppen bij elkaar gestoken en een ‘voor ieder wat wils’, afhaalmenu en -gerechten samengesteld. 

Van een heerlijke soep of luxe pasta, tot een volwaardig vier-gangen menu. U krijgt alles voorgegaard en geportioneerd mee naar huis, waar u er zelf de laatste hand aan legt.
Moeilijk? Nee hoor! Een oven/magnetron en pan met warm water zijn voldoende om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. 

Voor de creatievelingen onder ons, komt er spoedig een ‘challenge’, waarbij we een diner voor twee cadeau geven aan de winnaar. Houd Facebook en Instagram van restaurant ‘t Jagthuijs hiervoor goed in de gaten @jagthuijsulvenhout 

Afhalen mag gelukkig nog steeds en dit geeft u een goede reden om een frisse neus te gaan halen. Tijdens het afhalen vragen wij u de strikte voorzorgsmaatregelen, te respecteren. Denk aan: 

  • Voldoende afstand (minimaal een armlengte) bewaren. 
  • Wij mogen de bestelling niet aangeven, maar zullen deze voor u op tafel plaatsen. 
  • Wij mogen geen contant geld accepteren, betalen gaat alleen contactloos. 
  • Wij mogen enkel meegeven en u helaas niet binnen ontvangen, hiervoor creëren wij een fictief afhaalloket, te vinden op de parking naast het pand. 

Telefonische bestellingen kunnen worden doorgegeven via: 06 86 04 83 93.
Bestellen via een privé bericht op Instagram mag ook @jagthuijsulvenhout.
Om alles vers in te kunnen kopen en zo min mogelijk weg te hoeven gooien, kunt u uw bestelling bij voorkeur een dag van tevoren doorgeven, tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van afhalen.

De afhaaltijd is: 17.00 uur en 19.00 uur op de parkeerplaats (zijkant). Bent u niet in staat af te halen, bel dan een dag voordat u de maaltijd wilt ontvangen, dan komen we deze graag brengen. Speciale verzoeken kunnen altijd in overleg! 

Klik hier voor de afhaalmenukaart van restaurant ‘t Jagthuijs.

%d bloggers liken dit: