SAVOR mediterrane sfeer in Ulvenhout

Genieten in een mediterrane, relaxte sfeer onder het genot van een hapje en een drankje? Dan moet je bij SAVOR in Ulvenhout zijn! SAVOR betekent gezelligheid en dat straalt het restaurant ook uit. Een mediterraan restaurant waar geregeld live muziek te horen is. Je vindt SAVOR op de hoek van de Dorpstraat waar voorheen Comida y Bebida was gevestigd.

Ondernemer Ricardo Jankie had een droom, een mediterraan restaurant waar kan worden genoten van tapas en van zijn andere passie: muziek. Samen met zijn vrouw Sabine verwezenlijkte hij deze droom en sinds juni zijn zij de trotse eigenaar van restaurant SAVOR. Ricardo helpt in de keuken de chef en gastvrouw Sabine zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Neem plaats in het kleurrijke restaurant of kies je voor een plaatsje in de overdekte patio? Zit, geniet en relax dat is waar het bij SAVOR om draait.

Live muziek bij SAVOR in Ulvenhout

Muziek en eten zijn voor Ricardo onlosmakelijk met elkaar verbonden. Houd de website of Facebook pagina van SAVOR in de gaten, want er is regelmatig een live artiest bij SAVOR te vinden.

Op zondag 15 augustus vanaf 19.30 uur is Peter de Greef te gast. Een aanrader voor Joe Cocker fans. Geniet onder het genot van een glas sangria van muziek uit de jaren 70 en 80 van Bad Company tot ZZ-Top.

En is er geen artiest aanwezig, dan kan het maar zo dat Ricardo zelf de microfoon pakt. Ricardo, soul-en jazz-zanger, wil maar één ding, dat is samen met zijn gasten het leven vieren.

Voor meer informatie of voor het maken van een reservering:
www.restaurantsavor.nl

%d bloggers liken dit: