Heropening PLUS-supermarkt en opening opstapplaats Fietsmaatjes Breda

plus supermarkt ulvenhout heropening 26 oktober

Woensdag 26 oktober a.s. wordt de totaal vernieuwde PLUS-supermarkt van Maickel Rompa in de Dorpstraat feestelijk heropend. Vanaf 9.00 uur ’s ochtends bent u allemaal uitgenodigd om deze prachtige nieuwe winkel te komen bewonderen. Op het plein aan de voorzijde vinden allerlei festiviteiten plaats en bruist het van de gezelligheid!

Fietsmaatjes Breda opstapplaats Ulvenhout

Aan het einde van de ochtend wordt de nieuwe opstapplaats van Fietsmaatjes Breda op het achterterras van Lunchroom De Uitdaging feestelijk in gebruik genomen in aanwezigheid van één van de Wethouders. Hier is een speciale stalling neergezet waarin een nieuwe duofiets is geplaatst. Fietsmaatjes Breda zet zich met veel vrijwilligers in voor mensen die nog graag willen fietsen, maar dit niet meer zelfstandig kunnen. www.fietsmaatjesbreda.nl

Jong en oud samen op de fiets
Wat is er nou mooier dan samen met een vrijwilliger of een eigen familielid een gezellige fietsrit te maken door het prachtige Markdal of het Mastbos? Lekker in beweging zijn op een veilige elektrische duofiets met goede trapondersteuning. Jong en Oud kunnen dit doen. En vooraf of na afloop van het fietsen lekker een kopje koffie drinken of een broodje eten bij De Uitdaging.
Heeft u zin om de duofiets een keer te proberen? Fietsmaatjes Breda is de hele dag met 2 duofietsen aanwezig op het plein vóór de PLUS.

Proefritje op fiets Fietsmaatjes Breda maken?
U bent van harte uitgenodigd voor een proefritje. En na afloop gezellig nog even boodschappen doen in de mooiste en gunstig gelegen supermarkt in het centrum van Ulvenhout.
U kunt te allen tijde contact opnemen met één van de coördinatoren van Fietsmaatjes Breda:

wil@fietsmaatjesbreda.nl  en ton@fietsmaatjesbreda.nl

%d bloggers liken dit: