De week van de Stenen Winkel

Een week om de kracht van lokale stenen winkels te vieren

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 9 tot en met 15 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een week waarin we de zelfstandige winkelier in de buurt in het zonnetje zetten.

De ‘Week van de Stenen WInkel’ is in het leven geroepen door Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Met haar bedrijf adviseert ze sinds 10 jaar zelfstandige winkeliers. Samen met alle andere retail-experts zet ze zich belangeloos in om zelfstandige winkeliers na een aantal uitdagende jaren een flinke boost te geven.

Doe in de week van 9 tot en met 15 mei 2022 het volgende…

  • Koop in die week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. 
  • Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen hieronder en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Kies een van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit… het is aan jou. Namens alle stenen winkels en speciaal de lokale winkels in jouw omgeving: DANK JE WEL!!! 🙌

In Ulvenhout doen mee: PR8 fashion & Lifestyle, Impresse Lingerie & Badmode, Inrana Bloemenboetiek, Chic by Babette, ’t Kloostertje en Sprangers Fotografie

Meer info over ‘de week van de stenen winkel’.

 

Kalender

There are no events

%d bloggers liken dit: