Vergaderen in Ulvenhout

vergadering-ulvenhout

Zoekt u een vergaderlocatie net buiten Breda? Ulvenhout heeft een aantal sfeervolle en smakelijke mogelijkheden. En niet te vergeten, in Ulvenhout parkeert u gemakkelijk en gratis.

Vergaderen in oude pastorie bij Lunchroom de Uitdaging

De oude pastorie en het maatschappelijke doel van lunchroom de Uitdaging maken uw vergadering exclusief. De Erkerkamer is te huur voor vergaderingen, trainingen en workshops.
U kunt de Erkerkamer reserveren van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00uur.
In vergaderopstelling is de zaal geschikt voor maximaal 16 personen en andere wensen zijn altijd bespreekbaar. Tijdens uw bijeenkomst kunt u de lunch naar keuze gebruiken in de lunchroom. De meeting sluit u af met een hapje en een drankje. Voor meer informatie

Vergaderen in Mediterrane sfeer bij Comida y Bebida

Aan de achterzijde van het sfeervolle pand is een ruimte die verhuurd wordt voor vergaderingen of kleine borrels. De ruimte beschikt over een grote vergadertafel voor 10 personen.
Buiten openingstijden van het restaurant is het ook mogelijk om in het restaurant te vergaderen. Laat u tijdens de vergadering verrassen met vers bereide Spaanse gerechten, Hasta Pronto!
Voor meer informatie

Nostalgische sfeer bij Boerderij de Pekhoeve

Midden in het prachtige dorp Ulvenhout ligt het Pekhoeve complex, een Rijksmonument. Het Pekhoeve complex is een oude pachthoeve die bestaat uit: een woonhuis met stal/hooizolder, een karkooi en een bakhuis. Op het grote terrein liggen verder: een prachtige kruidentuin, jeu de boulesbanen, een speeltuintje, het dierenverblijf ‘t Waaike’ en een skatebaan. Bij Boerderij de Pekhoeve kunt u kiezen uit  3 ruimtes; De Schouw, De Goeikamer en de Graanzolder. Alle drie de kamers zijn sfeervolle en inspirerende ruimtes.

De schouw is een lichte huiskamer met een prachtige grote schouw.
De Goeikamer is een fraaie historische zaal met in het eerste deel twee bedsteden. Deze ruimte beschikt over een vaste beamer en een scherm. De vergadertafel biedt ruimte aan 24 personen en met een theateropstelling is de ruimte geschikt voor 40 personen.
De Graanzolder is een zolderkamer met een informele sfeer. Deze zolder is alleen bereikbaar via een trap en daardoor minder geschikt voor senioren. De dakbalken geven deze ruimte haar unieke sfeer. De Graanzolder is geschikt voor 18 personen. Voor meer informatie

U ziet ook voor vergaderen moet u in Ulvenhout zijn.

%d bloggers liken dit: