Love is in the air! Het is bijna Valentijnsdag!

valentijnsdag Ulvenhout

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Verras je (stille) liefde met een prachtige bos bloemen, overheerlijke chocolade of een lief berichtje. Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren. In Ulvenhout vind je het juiste geschenk om jouw (stille) liefde te verrassen.

Sweet Valentine
Bij Kaatje Jans vind je overheerlijke bonbons. Vanzelfsprekend ben je ook voor een hartige verrassing bij Kaatje Jans aan het juiste adres. Verras jouw Valentijn met een aangeklede borrelplank met bijpassende wijn. En proost samen op de liefde.

Passionele Valentijn
Even tijd voor elkaar. Verras jouw Valentijn met mooie lingerie. Bij Imprèsse Lingerie en Badmode vind je exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie en prachtige mannen shorts.

Een handgemaakt sieraad met een verhaal
Wil je dat jouw Valentijn ieder moment van de dag aan jou denkt? Verras jouw Valentijn dan met een handgemaakte ketting of armband met edelstenen van A Beautiful Story bij PR8.

Valentijn OldSchool
Wil je jouw Valentijn een handgeschreven kaart of brief sturen? Bij PR8 en ‘t Kloostertje vind je unieke kaartjes om jouw Valentijn te verrassen.

Jouw liefde in de schijnwerper
Een mooi moment en een mooie herinnering voor later. Verras jouw Valentijn met een fotoshoot bij Sprangers Fotogafie.

Rode roos, de bloem van de liefde
Verras jouw Valentijn met een prachtige boeket. Twijfel je nog over de bloem(en) die je wilt geven? Laat je inspireren bij Inrana of bij Rodolf bloemisten.
Inrana bezorgt Valentijnsdag gratis bloemen, kijk voor de actievoorwaarden op Facebook

Liefdesparade met Valentijn
Kom op 14 februari met je geliefde(n) naar lunchroom De Uitdaging voor een speciale liefdesparade. Geniet met elkaar van een aantal hartige en zoete gerechtjes om samen te delen. Op de website van Lunchroom de Uitdaging vind je hierover meer informatie.

Surprise!
Gewoon een lief kadootje? Dat ga je zeker vinden bij ‘t Kloostertje;  sieraden, shawls ,  heerlijke geurkaarsen , diffusers , linnensprays , romantische rozengeur en bad & bodyproducten (ook voor mannen)

Bourgondische Valentijn
Geniet samen aan een tafeltje voor twee in een van de restaurants in Ulvenhout. Restaurant ‘t Jagthuijs, Eetcafe d’n Ot, Bistro Sharlot, Nagoya, Golden Rose, Intermezzo, Comida Y Bebida Kom lopend, op de fiets of parkeer de auto gratis. Dat is ook zo fijn in Ulvenhout

%d bloggers liken dit: