Fietsen aan de Mark in Ulvenhout heet nu Roberto Fietsen aan de Mark

Fietsenwinkel-ulvenhout

Per 1 juli heeft Fietsen aan de Mark ‘Roberto’ aan haar naam toegevoegd. De winkel van Roberto Fietsen aan De Mark wordt begin september in een nieuwe jas gestoken. Een jas die past bij de wensen van de bestaande, trouwe klanten. Door de uitbreiding en de verbreding van het assortiment van E-bikes en en E-Scooters zal de klantenkring verbreed worden. In week 37 start de verbouwing en krijgt de winkel een eigentijds industriële uitstraling. Voor reparaties ben je ook tijdens de verbouwing van harte welkom, vanzelfsprekend met de service die je bent gewend.

Odin Gelens, eigenaar Fietsen aan De Mark startte 8,5 jaar geleden met zijn fietswinkel en reparatieservice. In Ulvenhout is Fietsen aan De Mark aan de Dorpstraat nummer 47C een begrip. Eind vorig jaar kwam Odin in contact met ondernemer Rob van Loenhout. Rob, eigenaar van Roberto Bike & Scooters in Etten-Leur, reed iedere dag langs Fietsen aan De Mark, maar was nooit binnen geweest. We raakten in gesprek en er was een goede klik. Begin 2020 troffen beide ondernemers elkaar weer. “Ik merk al langer dat de markt verandert, er is meer behoefte aan E-bikes en Rob heeft écht een mooi assortiment. Momenteel kan ik in de winkel niet alles laten zien. Met vestigingen in Etten-Leur, Breda en sinds 1 juli ook in Ulvenhout kunnen we elkaar versterken. Ik ben echt heel enthousiast over het nieuwe avontuur dat ik nu ben gestart. De klanten hoeven niet te wennen aan nieuwe gezichten, ook Jacky zal samen met mij in de winkel en de werkplaats staan.”, aldus Odin.

Roberto Bikes & Scooters in Etten-Leur

Ondernemers Rob en Ellen van Loenhout openden 1,5 jaar geleden hun eerste winkel in Etten-Leur. Roberto Bikes & Scooters biedt een groot assortiment Bikes, E-Bikes en Scooters en E-Scooters aan voor elke prijsklasse en daarbij een ruim assortiment accessoires.
‘Medio maart openden wij vestiging Breda, middenin de intelligente lockdown. Natuurlijk was dit een een domper maar gelukkig weet men ons nu ook hier te vinden. We zijn verheugd met de uitbreiding van vestiging Ulvenhout. Met Roberto Fietsen aan De Mark gaan wij het fietsplezier nog verder te verhogen.”, aldus Rob.

Werkplaats Roberto Fietsen aan De Mark ‘klaar terwijl u wacht’

In de werkplaats kun je terecht voor het nodige onderhoud met de haal- en brengservice die u bent gewend. Gaat het om een kleine reparatie dan kunt u straks ook plaats nemen in het Bike-café.
Roberto Bikes & Scooters is Bovag lid en RDW erkend.

Merken Bikes, E-Bikes, Scooters en E-scooters

Roberto Fietsen aan De Mark heeft een ruim assortiment fietsen en scooters. Zo levert zij o.a. de volgende A-merken: Kettler, Trek, Niu, Union, Vespa.
Allemaal fietsen en scooters van degelijke, eigentijdse en ongekende kwaliteit.
Ervaar het zelf en kom een proefrit maken op het model dat bij je past.

Openingstijden Roberto Fietsen aan De Mark

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

www.robertobikes.nl

%d bloggers liken dit: