Cryotherapie voor een blij gevoel

cryotherapie-ulvenhout

Door het Corona virus ben je zoveel mogelijk thuis. Werken, het huishouden en het vinden van ontspanning vindt allemaal onder één dak plaats. Je familieleden of vrienden zien je eigenlijk alleen online, spreek je via de telefoon en soms helemaal niet. Je maakt je zorgen over je eigen gezondheid, de gezondheid van de mensen die je lief zijn, over je werk, de economie en je slaapt wellicht minder vast dan je gewend bent. Het is dan ook belangrijk om in deze tijd lief voor je naasten, maar ook zeker voor jezelf te zijn! Een mooie bos bloemen op tafel, een heerlijk huisparfum, lekkere bonbons of een nieuwe outfit kan je even dat onbevangen gevoel bezorgen. En je vindt het allemaal dicht bij huis in Ulvenhout.
En al eens nagedacht over cryotherapie van Refreeze? Met cryotherapie zoek je de kou op, en geef je je lichaam een energieboost die ook de dagen erna nog voelbaar is.

Cryotherapie als oppepper 

Bij een whole body cryo-behandeling verblijf je maximaal 3 minuten in een kamer waar de temperatuur -110 graden Celsius is. Cryotherapie zijn koudebehandelingen en worden bij depressie en lusteloosheid als aanvullende behandeling ingezet. Blootstelling aan een extreme vorm van kou zorgt ervoor, dat op een natuurlijke wijze endorfines en serotonine in de bloedbaan toenemen. Deze toename zorgt voor een direct blij en ontspannen gevoel. Je krijgt een energieboost en zorgt dat je in de avond tot rust komt en heerlijk slaapt. De effecten blijven ook na de sessie merkbaar. Bovendien kent deze koudebehandeling geen bijwerkingen.

Vanzelfsprekend worden bij Refreeze de maatregelen van het RIVM in acht genomen.  

Openingstijden Refreeze
maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag : 10-13 uur en 16-18 uur
zaterdag: 9-13 uur
zondag: 10-13 uur

%d bloggers liken dit: