CHiC by Babette voor je complete garderobe

Chic-by-babette-no56

Sinds kort prijkt er een nieuwe naam op Dorpstraat nummer 56: CHiC by Babette. Een boetiek vol met stoere, vrouwelijke fashion. De prachtige boetiek is gevuld met een kleurrijke collectie. Babette staat vol trots in haar winkel. Ja, alleen Babette, want per 15 februari is Babette na 9 jaar alleen verder gegaan.

KLEURRIJKE COLLECTIE bij CHiC by Babette

Babette; ‘Ik houd van stoere, maar toch vrouwelijke kleding, dat zie je terug in mijn winkel. Ik kan niet iets verkopen wat ik zelf niet mooi vind. Je zult bij mij niet veel sweaters vinden, natuurlijk heb ik ze wel. Wanneer ik inkoop dan zie ik aan bepaalde items al bij wie dit mooi zou staan en in de smaak zal vallen. De huidige collectie is kleurrijk, kleur in al zijn soorten van fel tot zachte tinten.

Met CHiC by Babette blijf ik mij focussen op dezelfde klantenkring als voorheen. Qua merken is er niet heel veel veranderd, maar ik krijg nu wel vaak te horen dat ze wel zien dat er anders is ingekocht dan voorheen. De huidige collectie wordt gelukkig supergoed ontvangen. Er zijn uiteraard ook een aantal nieuwe merken toegevoegd, zoals Genesis, Sofie Schnoor en IKKI zonnebrillen. Dit zijn merken die iets toevoegen; het merk moet kloppen en exclusief zijn. En zoals ik al aangaf, ik moet er iets bij voelen.’

REPEAT CASHMERE IN STORE

‘Ook REPEAT blijft onderdeel van de collectie, niet meer in een aparte shop maar alles bij elkaar. Het is prettig alles nu binnen één boetiek te hebben. Nog steeds hebben we een hele grote collectie van REPEAT cashmere.
Vanzelfsprekend hoef je combinaties niet altijd binnen een merk te maken, ik vind het heerlijk om mijn klanten te verrassen met bijzondere combinaties. Ik hoor geregeld ‘dat is leuk, had ik er zelf nooit uitgepakt!” Onze kracht is dat we onze klant van top tot teen kunnen aankleden met bijpassende schoen, tas, sjaal én zonnebril.

Ook is de collectie uitgebreid met de prachtige kaarsenlijn Voluspa, dus ook voor een cadeautje kun je nu bij CHiC by Babette terecht. Het mooiste compliment dat ik recent kreeg is dat mijn klanten heel blij zijn dat ik doorga en dat ze de collectie dit seizoen nog leuker vinden dan voorheen.’

PERSONAL SHOPPING

Neem alvast een kijkje in onze webshop en maak vrijblijvend een afspraak via nummer 076 560 18 38 / 06 41511154 of stuur een email naar info@chicbybabette.nl

CHiC by Babette

Dorpstraat 56 in Ulvenhout, Tel 076 560 18 38 www.chicbybabette.nl

Een greep uit de merken van CHiC by Babette

NO MAN’S LAND, MARC AUREL, GUSTAV, REPEAT CASHMERE, CAMBIO, HALE BOB, PATRIZIA PEPE

%d bloggers liken dit: