PR8 fashion & lifestyle store om de feestdagen compleet te maken

PR8 Ulvenhout

In het karakteristieke pand aan Dorpstraat 99 in Ulvenhout vind je PR8 fashion & lifestyle. Recent is de winkel volledig gerestyled, en heeft het stoere karakter plaats gemaakt voor een warm en huiselijke sfeer. Het interieur en het kleurgebruik onderstreept het concept van de store: duurzaamheid in fashion & lifestyle. De planten geven extra warmte en een natuurlijke uitstraling aan de winkel. Leuk detail is dat de planten ook te koop zijn. PR8 fashion & lifestyle is een store waar je wordt geïnspireerd en waar je de wereld een beetje mooier maakt.

PR8 van top tot teen
Janzen geuren Bij PR8 fashion & lifestyle vind je schoenen, fashion, accessoires en lifestyle producten. Leuke items voor jezelf en leuk om kado te geven. ‘Ik ben continu op zoek naar productlijnen waarbij de focus op duurzaamheid ligt in productie en in materiaalgebruik. Zo hebben we panty’s van Swedish Stockings die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Fairtrade sieraden van A Beautiful Story en de natural lifestyle producten van Earthware. Handgemaakte producten die op een eerlijke manier zijn verkregen en het unieke verhaal van de artisan vertellen. PR8 heeft fashion & lifestyle items waar je blij van word’, aldus Sian Tjioe

Feestverlichting Ulvenhout
Deze week wordt de winkelstraat van Ulvenhout weer versierd met sfeervolle feestverlichting. Kom op vrijdagavond 22 november shoppen bij PR8 fashion & Lifestyle, Repeat en No56, bewonder de feestverlichting en verwonder je over de prachtige collecties. Vind alvast een prachtig geschenk voor je dierbaren en verwen jezelf met een uniek fashion item voor de feestdagen. Tijdens dit weekend hebben deze stores leuke acties in petto.

Shop till you drop.

Openingstijden vrijdag 22 november – Zondag 24 november
Vrijdag van 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 -17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

En reserveer zondag 8 december (extra koopzondag) ook alvast in je agenda!

Gimber the schottische fine soap companyPR8 fashion & lifestyle

 

%d bloggers liken dit: