Oktober Pink Ribbon borstkankermaand | Mammacare Imprèsse Lingerie & Badmode

pinkribbon mamacare Ulvenhout

In oktober slaat Nederland de handen ineen om vrouwen met borstkanker te steunen. Jaarlijks verandert het leven van ruim 17.000 Nederlandse vrouwen – en hun omgeving – dramatisch vanwege de diagnose borstkanker. Door de behandelingen die worden ondergaan, maar ook door de onzekerheid die de ziekte met zich meebrengt. Borstkanker is een ziekte met vele, vaak onbekende gezichten die levens ingrijpend verandert.

Voor iedere vrouw is borstkanker anders. Niet alleen qua behandeling, maar ook qua gevolgen. Van chronische vermoeidheid, seksuele problemen, hartklachten,onbegrip op het werk tot angst voor terugkeer van de ziekte. Dit relatief onbekende beeld van borstkanker wil Pink Ribbon onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen brengen.

Cijfers over borstkanker
Meer borstkankeronderzoek is nog steeds hard nodig. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Dat zijn jaarlijks meer dan 17.000 vrouwen. Hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, overlijden er jaarlijks nog ruim 3.000 vrouwen aan de gevolgen van de ziekte. Het geld dat met deze campagne wordt opgehaald komt ten goede aan nieuwe onderzoeken en projecten. Ook mannen kunnen de diagnose borstkanker krijgen.

Mammacare in Ulvenhout bij Imprèsse Lingerie & Badmode
Een borstoperatie is een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een goed passende, comfortabele borstprothese in combinatie met prothese lingerie en -badkleding kunnen helpen een stukje eigenwaarde en zelfvertrouwen te hervinden, klachten te verminderen en te voorkomen.

Imprèsse Lingerie & Badmode is een lingeriespeciaalzaak in Ulvenhout en is een SEMH gecertificeerd Mammacare leverancier. Bij Imprèsse Lingerie & Badmode is Judith Beljaars uw gediplomeerd Mammacare adviseur, zij geeft voorlichting over de mogelijkheden en bespreekt uw wensen. Er is een aparte ruime paskamer, zodat er in alle rust en privacy kan worden gepast.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via tel 076 561 23 30 of info@impresselingerie.nl.

Borstprotheses, lingerie en badmode
Imprèsse Lingerie & Badmode heeft een ruim assortiment borstprotheses van de gerenommeerde merken Amoena, Anita, ABC en Silima. Samen met Mammacare adviseur Judith wordt er bekeken welke borstprotheses het beste bij uw lichaam passen. Tevens zijn er oplossingen voor een eventueel maatverschil na een borstbesparende operatie of reconstructie. De borstprothese draagt het prettigst in prothese lingerie en badkleding. Imprèsse Lingerie & Badmode heeft mooie, comfortabele collecties waaruit kan worden gekozen.

Imprèsse Lingerie & Badmode is gevestigd in Ulvenhout aan de Dorpstraat 95. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid en de bushalte is op 50 meter loopafstand.

Tijdens de Pink Ribbon Borstkankermaand staat er een collectebus bij Imprèsse Lingerie & Badmode voor een donatie aan het KWF.

%d bloggers liken dit: