Expositie Hanneke Nijdam bij lunchroom de Uitdaging

expositie-hanneke-nijdam

Volgende datum

Tot 13 januari 2020 is bij  lunchroom de Uitdaging een expositie te zien van Hanneke Nijdam.

Hanneke Nijdam: “Ik vind het heerlijk om mooie herinneringen in verf vast te leggen”
Hanneke Nijdam is geboren en getogen in Kerkrade. Na bijna 10 jaar in Kampen te hebben gewoond ben ik nu al weer tientallen jaren gesetteld in Breda.
Als kind was ik al dol op tekenen en beroepshalve heb ik veel stedenbouwkundig en bouwkundig tekenwerk verricht. Daarnaast heb ik me als hobby altijd bezig gehouden met toneelspelen, ballet (eerst klassiek, later jazz) en muziek (piano en zang).
Toen ik in 2006 het schilderen ontdekte ben ik meteen (ca 10 jaar lang) veel lessen en cursussen gaan volgen. Daarnaast heb ik thuis vele, vele uren geëxperimenteerd met diverse materialen en technieken. Ook ben ik sinds 2008 met heel veel plezier lid van de Bredase Schilders Kring (de BSK).
Ik vind het heerlijk om met kleuren en lijnen te spelen, te fantaseren en om mooie herinneringen in verf vast te leggen. Mijn werken zijn realistisch en vaak met losse toets.
Momenteel schilder ik meestal met acryl of aquarel. Dit al naargelang het onderwerp. Maar pastelkrijt en olieverf staan ook nog klaar voor gebruik.

De expositie van Hanneke Nijdam bij lunchroom de Uitdaging is tot 13 januari te zien.

Voor meer informatie over Hanneke Nijdam 

Address

Dorpstraat 40, 4851 CM Ulvenhout

Open in Google Maps