echo esc_attr( lsvr_pressville_get_image_alt( $image_id ) );
echo esc_attr( lsvr_pressville_get_image_alt( $image_id ) );
echo esc_attr( lsvr_pressville_get_image_alt( $image_id ) );

evelien résidence de beauté

evelien résidence de beauté, topsalon voor beauty, health en lifestyle.
Evelien Leijten is een gepassioneerde en ervaren vakvrouw, die met haar befaamde insituut op een natuurlijke manier fantastische resultaten behaald. Zij staat bekend om haar totaalvisie, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Zij is ervan overtuigd dat iedereen – man én vrouw – er goed uit kan zien, want échte schoonheid komt van binnenuit. Met haar ervaring en mensenkennis heeft zij een grote en tevreden klantenkring opgebouwd die afkomstig is uit het hele land. Eveliens werk werd al tweemaal onderscheiden met de Beauty Award. Als beauty-expert schrijft zij voor diverse mediaplatforms blogs en adviezen.
Sinds september 2017 is evelien résidence de beauté gevestigd in een nieuw pand. De nieuwe locatie is ingericht om de beste behandelingen te kunnen geven in een stijlvolle en luxe ambiance. Het specialistenteam werkt met de meest innovatieve technieken en de modernste apparatuur. evelien récidence de beauté maakt daarin het verschil in de schoonheidsbranche. Er wordt extra aandacht gegeven aan de klanten en het is altijd persoonlijk maatwerk. Op transparante wijze wordt aan klanten inzicht gegeven in de resultaten die zij kunnen verwachten om huid, haar en gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren. Datzelfde geldt ook voor de kosten, er wordt begroot binnen een voor de klant passend budget.
evelien résidence de beauté is veel meer dan een beautysalon, omdat zij adviseren in een breedspectrum van beauty, food en exercise, zoals over het gebruik van make-up, het belang van gezonde voeding en voldoende beweging. Hiertoe is een groot assortiment met de juiste voedingsproducten verkrijgbaar. Het instituut verkoopt hoogwaardige en gerenommeerde merken en beschikt over actuele kennis voor het gebruik en de werking ervan. Een bezoek aan de salon moet een beleving zijn waar de klant blij van wordt.
evelien résidence de beauté beschikt over alle vereiste vergunningen van specialisaties en is aangesloten bij de ANBOS Brancheorganisatie. Indien van toepassing kunnen behandelingen vergoed worden door zorgverzekeraars.

Address

Dorpstraat 61
4851CK Ulvenhout

Open in Google Maps

Openingstijden

 • maandag
  08:30 - 21:00
 • dinsdag
  08:30 - 21:00
 • woensdag
  08:30 - 21:00
 • donderdag
  08:30 - 21:00
 • vrijdag
  08:30 - 18:00
 • zaterdag
  08:30 - 17:00
 • zondag
  Gesloten

Kalender

There are no events