Ondernemers BBQ 2019

Ulvenhoutse ondernemers ontmoeten en gaan voor de winst

Maandag 17 juni vond bij Boerderij de Pekhoeve de jaarlijkse barbecue van de ondernemersvereniging Ulvenhout plaats. Een informele bijeenkomst met een leuk competitief onderdeel; jeu de boules! Onder het genot van een hapje en een drankje werd er op deze mooie zomeravond terug én vooruit gekeken op het ondernemerschap van de Ulvenhoutse ondernemers. De ondernemersvereniging stelt zichzelf ten doel een bijdrage te leveren aan de samenhang en betrokkenheid bij Ulvenhout en haar inwoners.

Voorzitter van de ondernemersvereniging, Kees van Hooijdonk, blikte met de aanwezigen kort terug op events en initiatieven en wierp een blik op de toekomst. Zo heeft de ondernemersvereniging dit jaar in samenwerking met ‘Ulvenhout Leeft’ de jaarlijkse voorjaarsmarkt gerealiseerd en zorgen zij ieder jaar voor de sfeervolle feestverlichting in de decembermaand. Ook hebben zij op het oude schoolplein de bankjes en de bloembakken geschonken aan Ulvenhout en hebben zij geïnvesteerd in een website “www.ontdek-ulvenhout.nl”. De ondernemersvereniging hoopt naast deze initiatieven nog een mooi event aan hun activiteiten toe te voegen, waarbij wederom Ulvenhout en haar inwoners centraal zullen staan.

Naast een hapje en een drankje heeft de jaarlijkse barbecue een competitief element, hét jeu de boules toernooi.
De winnaarsmentaliteit vierde deze avond hoogtij, zoals een goede ondernemer betaamt. Dit jaar wist kapper John de Korte de eerste prijs te bemachtigen. De ondernemers kunnen weer een jaar trainen om John volgend jaar te verslaan, of zal John zijn plek behouden?! We houden u op de hoogte.

 

Sprangers Fotografie
Sprangers Fotografie
Sprangers Fotografie
Sprangers Fotografie

 

%d bloggers liken dit: